06/03/2010

nešto o meni...

Palo mi na pamet (o čudna mi čuda),da bi trebalo da vam se bolje predstavim.. Pa bih sročila to nekako ovako..
Moja porodica je moje utočište,najviše volim provoditi vremena s njima,i tako skupljam najviše energije. Ovo su moje sreće najveće - mali i veliki cvrčak
 
Izašli u šetnju po južini
ovo je uslikano još ljetos,popodnevna dremka.. 
o,evo i mene ovdje..za prvi rodjendan..mala porodica  
 isto za prvi rodjendan,i na žalost,ovo nije naš buldog,ali je taaako divan
  
ovdje sam imao 7 mjeseci,a bio sam čupav strašno od prvoga dana. te lokne su dokumentovane bezbroj puta,a i sačuvan je pokoji primjerak :)
moj dragi radi u vatrogasnoj stanici kao serviser protivpožarnih aparata,kući je svako popodne i cijeli vikend- divno! Pasionirani je ribar,a ovo je jedan od mnogih ulova. Obožava da kuva, posebno morske specijalitete, i upravo dok ja pišem ovaj post,on sprema ručkić za nas,njegove gladne delfine-kako nas inače zove.. I sprema baš lignje..ali mnoogo manje od ove..

voli da pravi makete brodića,i uopšte uživa da radi sa drvetom. evo fotke brodića na motor,koji je pravio bez ikakavih nacrta. Ne znam ime modela originalnog broda,al znam da je identično kad uporedim sa slikom, proporcionalno, i što je najbolje, fantastično ide po moru. Interesantno je da je motor napravio od dijelova starih VCR-a, pa brodić ide na daljinsko upravljanje..





A ja? Ja sam studirala grafički dizajn u Beogradu,i moram priznati,nisam ga završila.. Od onih sam osoba koje ne mogu i ne umiju da rade ono u čemu ne pronalaze zadovoljstvo. Vjerujem da sam rođena pod srećnom zvijezdom, jer mi u životu sve dolazi skoro onako kako i želim :) Oduvijek sam se zanimala za dizajn enterijera, zapažala šta je lijepo, a šta ne štima, šta bi valjalo promjeniti, čim bih ušla u nečiji dom. Kada je došao momenat u životu da odlučim koju ću profesiju - ja kao iz topa - Dizajn enterijera. Što je direktno vodilo na studije arhitekture.Pripremala sam se,ali sam se i uprpila,i samo par dana pred prijemni,odustanem i prijavim se za prijemni na Akademiju politehnike. Zašto sam posle odlučila da ću na grafički dizajn-ne znam. Divna je to profesija,i definitivno ću iskoristiti sve što sam naučila na studijama..ali nije to-to.
U međuvremenu sam postala supruga i majka. S tim dolaze i određene žrtve i odgovornosti. Želim konstantno da radim na sebi i svom obrazovanju, i Hvala Bogu na internetu,pa sebi mogu da obezbjedim obrazovanje kakvo želim. Planiram čim prije (zasad je samo novac prepreka) da upišem Sheffield univerzitet iz Njujorka. To je dopisna škola,akreditovana od strane ministarstva u Americi, i vrlo cijenjena među stanovništvom. Ako se neko zanima za još informacija, klikni ovdje
Dan mi prođe u igri sa Bogdanom, u standardnim obavezama domaćice, blogovanju... Slabo šta radim kada su u pitanju projekti bilo koje vrste. Moram priznati,slaba sam u organizaciji,ali radim na tome...rezultati će se ubrzo vidjeti...
Ko je stigao do kraja ovog posta, svaka mu čast, dižem kapu i zahvaljujem na strpljenju :)

6 comments:

  1. Evo ja sam stigla do kraja ovog posta ;) Sad pustimo šalu. Vidim na slikama krasnu obitelj. Sin ti je prekrasan. Super mi je ona slika gdje on sjedi na tapetu nasmiješen :) Mužu možeš slobodno reć: brodić je fenomenalan!! I kud si morala pokazat fotografiju gdje se vidi lignja! Aaaaaaaaa! Ja ti obožavam papat lignje. Prije bi znala ić na more sa pok.didom, sa tatom, sa rođakom. Vatale se ribe, hobotnice... Ma i sada ponekad znam vatat ribe, hobotnice. Bar ispred kuće. Najlipše mi je kad nešto uvatim i onda odmah za ručak ili večeru fino papat. Fakultet... Šteta što si onda odustala od prijemnog. Nadam se da ćeš sada uspjet u onome što si naumila. Samo budi uporna :)

    ReplyDelete
  2. Hvala na riječima podrške! Svjesna sam najzad da samo upornost daje rezultate,i nemam šta drugo,no da budem uporna!
    Je li to imaš more tik do kuće?kako čarobno..da te uspavljuju talasi..

    ReplyDelete
  3. Živim u neboderu, na 10-ti kat i imam pogled na more. Neboder nije baš tako blizu mora, ima zgrada okolo, ali bitno da ipak imam pogled na more, da ne gledam u tuđi prozor - balkon. Imam i kuću (tj. moja obitelj) na otoku blizu Trogira. Baka tamo živi. Na otok idem od kad znam za sebe. Kad pričam drugima što sam sve tamo radila ko dite, sa svojom ekipom, obično me dočeka komentar da smo bili ludi i sl. :)) Kuća je odmah uz more. Ponekad se znam rano ujutro probudit i gledat kako sunce izlazi, a navečer sjest na skale ili izać na balkon i gledat zalazak sunca. Ma mogla bih ti dosta toga pričat i pričat. Imam lipa sjećanja, lipo sam djetinjstvo provela i to je nešto o čemu rado pričam.

    ReplyDelete
  4. Samo ću reći da je divno što si podijelila ove divne ( i intimne) stvari s nama! Drago mije da sam upoznala lice iza ovog divnog bloga! Pusa Millie! :)

    ReplyDelete
  5. Vesna, Sretno VrijemeJune 22, 2010

    Hej, Millie,

    primjetila sam da si sljedbenica moga bloga i tako sam stigla i ja na tvoj! Sve sam pročitala, ali baš na ovaj post se javljam jer je divno, velikodušno i iskreno što si svoju intimu, svoj obiteljski život podijelila s nama. Čini mi se kao da sam te sada osobno upoznala! Djačačić ti je presladak, a imati muža u kuhinji govori da ste stabilna, normalna i zadovoljna obitelj. Što se fakulteta tiče, osobno mislim da se dizajn interijera ne može puno naučiti, to je osjećaj za estetiku, za ritam u prostoru, za sklad i u neskladu.....samo trebaš biti uporna. Svako dobro Tebi i tvojoj obitelji, Vesna

    ReplyDelete
  6. Vesna, dobrodošla i hvala ti od srca! Sad sam pod uticajem emocija od ovih tvojih riječi,pa ne znam šta bih rekla još da pokažem oduševljenje.
    šaljem ti veliko srce!!

    ReplyDelete

Always love to know your thoughts. Thanks for sharing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails