05/03/2010

home tour... Emily Henson

Možda bi bolje bilo da sam više kritičar nego što jesam, vjerovatno bi ono što me oduševi dobilo na snazi i za ostale. Ali,ne sumnjam da ćete i Vi pasti na ovaj enterijer, živopisan i razigran, koji odiše vedrinom i vidi se da u svakom njegovom kutku borave ljudi, za razliku od mnogih enterijera koji izgledaju kao pripremljeni za izložbu. Ovo je kuća koja ima dušu, a udahnula joj je Emily Henson, stilistkinja i dekorater, odbacivši sve stereotipe i u potpunosti podredivši prostor svom stilu života. Živi sa mužem, dvoje djece, dva psa i dvije mace. Izazov je odgovoriti željama(potrebama) svih ukućana, a opet zadržati svoj stil, ali očigledno je ona ovom izazovu doskočila. Sjajno! Tako inspirativno!

Volim kućice i bašte u zelenilu, kada djeluju divlje, pomalo zapušteno, na svoju ruku. Tako prirodno!




Dnevna soba obiluje svjetlošću koju reflektuju bijele površine poda i zidova. Da, znam šta mislite -kako li se to čisti? Ali zar se ne slažete da vrijedi čišćenja kad se dobija ovako osvjetljena prostorija,uostalom, svakako smo osuđeni na čišćenje, zašto se onda brinuti zbog toga, zar ne? Smjela kombinacija boja,tekstura i oblika u savršenom međusobnom razmjeru, pokazuju istančani Emilin ukus.

kitchen_wide_angle by designspongeshop.
Kuhinja je vrlo interesantna, korišćene su tzv. subway pločice, zatim sa visećih elemenata skinuta su vrata, i sve je prefarbano u bijelo. Dobijena je prozračna i opet razigrana kuhinja pomoću šarenog asesoara.

Predivna trpezarija u sklopu kuhinje, sa baštenskim stolicama, i cijeli zid kao tabla za pisanje kredama. Dizajnerka voli da bude okružena knjigama, u svakom mogućem kutku.



Kreativni nered u dječijoj sobi



office_chill_area by designspongeshop.
office_main by designspongeshop.
office_doors by designspongeshop.
Radionica. Evo razmišljam šta još da napišem,ali prosto ne znam šta,a da bude odgovarajuće. Toliko je dobro,da je to nemoguće. Mislim da ipak slike govore mnogo više..
via

No comments:

Post a Comment

Always love to know your thoughts. Thanks for sharing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails