10/07/2012

{7 smart furniture pieces} BENCH ** {7 'pametnih' komada namještaja} KLUPA


{Treći od 7 odabranih kameleonskih komada namještaja koji pristaju svakoj prostoriji i raznim namjenama i koji po potrebi mogu mjenjati svoju svrhu. Investicija u njih se višestruko isplati, zato treba imati u svom domu takve komade da spoje funkcionalnost i estetiku. Kupivši jedan ovakav dio namještaja, ne možete pogriješiti, jer ćete biti u mogućnosti da često mjenjate svoj enterijer samo njegovim premještanjem i kombinovanjem.

Čitaj dalje za više inspiracije}
Today I bring you the third out of seven versatile furniture items that promises flexible serviceability in a range of styles and price. When investing in your home, look to these multitasking pieces to bridge the gap between decorative and functional with ease. When you buy furniture pieces like this you can't go wrong, as you'll be able to constantly change your interior by rearranging and combining them in different rooms and styles
continue reading for more inspiration

BENCH ** KLUPA
 in entryway...




in the dining room...







in the living room...





in the bedroom...




Consider using a bench as a simple space-saving alternative to dining chairs or as an additional perch in a living room or entrance hall. When space is limited, a backless piece offers a convenient surface at the foot of a bed. Layer a bench under a console table to create some visual depth and to pull out as needed for occasional seating.
Umjesto uobičajenih trpezarijskih stolica, uzmite u obzir klupu, jer će zauzeti manje prostora uz više mjesta za sjedanje. U hodniku služi kao sjedište pri obuvanju i izuvanju ili za odlaganje obuće i korpi sa kapama, šalovima i drugim asesoarima. Klupa u dnevnoj sobi može igrati ulogu klub stola, postavljena uza zid ili iza sofe kao niska polica za časopise i uvijek će dobro poslužiti kao dodatno sjedište. U spavaćoj sobi u podnožju kreveta neće zauzimati mnogo prostora, a pomoći će pri odlaganju odjeće. Klupica se uvijek može smjestiti ispod npr. konzolnog stočića da ne smeta. Mogu biti izrađene na najrazličitije načine, tako da odgovara vašim željama i stilu. Ovdje je samo dio inspiracije.

2 comments:

  1. Divan post :) Ove varijante sa belim namestajem su me odusevile.

    ReplyDelete
  2. What a great kitchen! Looks wonderful! Thanks for sharing with us

    ReplyDelete

Always love to know your thoughts. Thanks for sharing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails