10/02/2012

wallpapering bathroom * tapete u kupatilu

From where I live bathrooms are usualy (almost it's a rule) covered in tiles from floor to ceiling. Not a bad option, but it would be interesting to see other solutions too. Like just painting walls in a great colour or even wallpapering it. Wouldn't it be great? Love the impact it makes in such a small room. Do you love it or not?
{ Kod nas su kupatila najčešće, kao po pravilu, prekrivena pločicama od poda do plafona. Nije to nimalo loša opcija, naprotiv...ali bi bilo zanimljivo odlučiti se i za nešto drugačije. Kao na primjer ofarbati zidove vodootpornom bojom u nekoj fenomenalnoj nijansi ili čak postaviti tapete. zar to ne bi bilo izuzetno? Meni se mnogo sviđa utisak koji tapete stvaraju u tako malom prostoru. Da li se i vama sviđa ili radije ne biste tapete imali u svom kupatilu?}2 comments:

  1. odlične ideje da se rabije monotonija u ovim prostorijama! super izbor,...ona prva sa žutim detaljima mi je odlična! Pozz

    ReplyDelete
  2. ova ideja mi se sve vise svidja!u pocetku sam bila protiv kad sam samo pomislila na isparavanja ali shodno novim tapetama koje su otporne na vodu,ako imamo pogotovo malo veca kupatila,tapete super osveze prostor i ovde!:)

    ReplyDelete

Always love to know your thoughts. Thanks for sharing

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails